Üvegfalak

A Mobilfal Hungária Kft. által kínált üvegfalak minden igényt kielégítő, esztétikus termékek, amelyek között garantáltan megtalálja azt, amely az elképzeléseinek a leginkább megfelel.

Az üvegfalak nagy előnye, hogy tökéletesen illeszkednek az adott környezetbe. Nem takarják el egymástól a különféle szobákat, tárgyalókat, így senkiben nem keltik a kirekesztettség érzését. Ráadásul a „klasszikus" falakkal ellentétben a fényt is átengedik, így jelentősen természetesebbé, egészségesebbé téve a munkakörülményeket. Kívánságra a felületek árnyékolását is megoldjuk. A falakkal teljes hangszigetelést biztosítunk, amely sokak számára elengedhetetlen.

Termékeink tetszőlegesen kombinálhatók, így egyedi igényeihez alakítjuk a megrendelést. Rendelhet csak üvegből készült válaszfalat, de ha kívánja, akkor például fával is variálhatók. Ezzel kapcsolatban és további kérdése esetén is forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Dorma Moveo Glass

 

A Dorma Moveo © Glass mozgatható falában az ügyfelek, az építészek és a tervezők képesek innovatív munkaterületeket és inspiráló környezeteket teremteni egy akusztikus üvegezett mozgatható falrendszerrel Rw 50dB teljesítmény mellett.

Dorma Varitrans

 

A Dorma Varitrans üvegfal vonzó megoldást kínál, amely beépíthető a személyre szabott légkör kialakításához olyan helyiségekben, ahol a kilátás minden szempontból javul. A panelek kézzel vagy teljesen automatikusan mozgathatók egy gombnyomással a Dorma ComfortDrive rendszerével.

 Akik minket választottak: