Irodai szerelt válaszfalak

Kétség nem férhet hozzá: egy irodában elengedhetetlen a praktikus és jó helykihasználás. A mobil válaszfalak a legjobb megoldást kínálják!

Jellemző, hogy az irodák belső elrendezése változást igényel. Ám ezt kivitelezni nem is olyan egyszerű. Falakat áthelyezni, újakat felhúzni roppant macerás. Éppen ezért a mobil válaszfal a legtökéletesebb megoldást kínálja!

Utólag is beépíthetők és a felállítás után többször átszerelhetők, változtathatók, így nem jelent gondot, ha újra és újra változtatni kényszerül irodáján. Minden kellemetlenség és kőművesek nélkül megoldjuk, hogy a válaszfal új helyére kerüljön, természetesen minden szükséges változtatást elvégezve. Sőt, ha új helyre költözik az egész iroda, az egyszer megrendelt mobilfalát magával viheti: kollégáinknak nem jelent gondot újra beszerelni.

Igény esetén bármilyen esztétikai igényt kielégítünk, olyan válaszfalat gyárunk le, amely minden tekintetben megfelel elképzeléseinek. Legyen szó akár fáról, akár üvegről, mindegyik megoldható. A hangszigetelés sem probléma, így biztos lehet benne, hogy a fal mögött elhangzott beszélgetések nem jutnak ki illetéktelenekhez.

Részletesebb információért nézzen körül weboldalunkon és győződjön meg róla: a Mobilfal Hungária Kft. minden térelválasztási elképzelését megvalósítja.

Termékek