Szállodák

A Mobilfal Hungária Kft. termékeivel egyedülálló lehetőséget kínál a szállodáknak és más, egyéb vendéglátóhelyeknek is. Tudjuk, hogy szinte lehetetlen úgy konferencia- és rendezvénytermeket kialakítani, hogy minden esetben megfelelő méretűek legyenek.

A mobil válaszfalainkkal olyan lehetőséget kínálunk, amellyel egy csapásra megoldódnak ezek a problémák. A méretre legyártott, minden igényt kielégítő mobilfalak kiválóan betöltik azt a szerepet, amellyel elérhetik a termek legjobb kihasználhatóságát. Senkinek nem mindegy, mennyire hasznosítják a területeket. Ráadásul a megfelelő terembeosztással profitot is termelhet. Mennyivel jobb megoldás ez, mint lemondani egy-egy eseményt, a hely nem megfelelésére hivatkozva?!

Ne felejtse el azt sem, a térelválasztás nem csupán hasznos lehet, hanem a környezetét is feldobja, szebbé teszi, alkalmazzon tehát bátran dekorfalakat is! Sőt, még a szaniterfalak területén is otthon vagyunk, így ha a mosdóit szeretne megreformálni, mi abban is segítségre lehetünk.

Nézzen szét a Termékeink menüpont alatt, ahol számos, további fontos információt kaphat a kérhető falakról.