Irodáknak

A mobil válaszfalak hasznosságát már az irodákban is számos ügyfelünk tapasztalhatta. Eddigi munkáink során sokféle megoldást kínáltunk azokra az igényekre, amelyek gyors és hatékony megoldást kívántak.

Egy irodában sok esetben szükség lehet mobil térelválasztásra, legyen szó akár egy tárgyaló elrekesztéséről, méreteinek módosításáról, vagy éppen különféle kisebb irodai dolgozószobák kialakításáról. Fontos, hogy tökéletesen hangszigetelt falakat is gyártunk, így attól sem kell tartania, hogy egy bizalmas megbeszélésen elhangzottak kihallatszanak a tárgyalóból. A mobilfalak tökéletesen illeszkednek a modern környezetbe, így mindenki számára tetszetős megoldásokat kínálunk.

Külön előnye a Mobilfal Hungária Kft. által forgalmazott termékeknek, hogy költözésnél a térelválasztó is mozgatható, így az új irodában ismét felszerelhetők; ha szükséges, alakíthatók.

Nézzen szét termékeink között és győződjön meg róla Ön is: irodájába a legmegfelelőbb térelválasztó elemeket tudjuk elkészíteni és biztos lehet benne, hogy elégedett lesz munkánkkal.