Előnyök

 A Mobilfal Hungária Kft. által kínált mobil válaszfalak számos lehetőséget kínálnak minden megbízónknak.

Cégünk védjegye a magas minőség, a megbízhatóság és a rugalmas, megrendelőbarát hozzáállás. Németországi háttérrel rendelkezünk, így magunkban hordozzuk a legendás német erényeket.

A mobilfal az egyik legpraktikusabb és legkönnyebben kezelhető válaszfal, amely csak létezik. Legnagyobb előnyét már nevében hordozza: tetszőlegesen variálható, utólag is beépíthető és igény esetén költöztethető is. Kínálunk manuális és félautomata elválasztókat, igazodva az Ön elképzeléseihez. Több alapanyagból készítjük, így például rendelhet fából és üvegből álló mobilfalat is. Az igényeknek megfelelő hangszigetelést is megoldjuk, teljes nyugalmat kínálva ezzel.

Cégünk nem csak a tervezésben és a legyártásban nyújt segítséget, hanem a kiszállítást és a beépítést is vállalja. A legmodernebb technikával dolgozunk, így Önnek a legkisebb kellemetlenséggel kell számolnia a szerelési munkák során. Fontosnak tartjuk a pontosságot, így a határidőket minden esetben betartjuk.

Számos termékünk közül válogathat, amelyek között biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. Ha mégsem, akkor cégünk munkatársai segítségével megvalósítjuk az egyedi igényeinek megfelelő mobilfalat.

Tájékozódjon honlapunkon és győződjön meg róla: a Mobilfal Hungária Kft. a legjobb megoldás a válaszfalak piacán!